Spreuken 22:2 ¶ Rijke en arme mensen leven met elkaar en hebben elkaar nodig, de HERE heeft hen allemaal gemaakt.

Het al weer enige tijd geleden dat we u iets van Gods werk in de Filipijnen konden vertellen,

Na een moeilijke periode in Emy’s leven kunnen we u zeggen dat ondanks deze moeilijkheden God goed is, en we nu voorzichtig de weg van herstel zijn ingeslagen.

Het fijne van Gods is dat Hij overal tegelijk is, en dat zien en merken we ook als met het voorgangers echtpaar bellen.

Zij delen hun zorgen en vreugde met ons en we mogen het weer aan u uitdelen.

Zo ontvingen we een brief in midden oktober dat er telkens de gitaar versterker stuk ging.

Ook wilde de jeugd meer betrokken raken met zang en muziek, de vraag was kunnen jullie ons helpen aan een mengpaneel versterker met luidsprekers.

Op een kranten knipsel van 9 maanden oud, dat ze opstuurden was een aanbieding afgebeeld, er stond een kerstaanbieding op, maar u begrijpt het al de prijzen zijn nu anders.

Wat is het toch geweldig dat wij als kinderen van de hemelse Vader, en vrienden van Tulong dit bedrag na een week al hebben kunnen overmaken.

Zij op hun beurt willen u hiervoor heel hartelijk bedanken en bidden dat God u nog meer overvloedig zal zegenen.

Day-care

Sportdag

Voor day-care is het vandaag is het een hele speciale dag “het is sportdag” blijde kinderen laten vol trots hun sportkleding zien, - dat voor hen door u hulp kon worden gekocht - zodat zij goed mee konden doen.

De gemeente

Gemeente groei

In de Filipijnen hebben ze de gewoonte ieder jaar het bestaan van gemeente te vieren, dit jaar zeiden ze doen we het een beetje sober want Wander en Emy zijn er niet. Toen we deze foto zagen werden wij blij van binnen, immers, Hij gaat door met het bouwen van Zijn gemeente, het aantal volwassene van de kleine gemeente is nu bijna honderd. Zij op hun beurt zijn zo dankbaar en blij met jullie liefde voor hen, telkens weer zeggen ze dat, wij ervaren dit als de grootheid van God en een verhoring van onze gebeden

Evangelisatie

Op zondag is de dienst jn Natividad van 9:tot 11.00 uur, om 14.00 uur is het verzamelen voor de volgende kerkdienst in andere dorp.

Dit is ongeveer een half uur rijden met de bromfiets, hier is een kerkje, maar de mensen in dit dorpje  hadden voorheen hier helemaal geen tijd voor, dit was de situatie van twee jaar geleden.

Maar als dit dorpje wakker maakt is het toch totaal anders. Nu, wat een zegen als je na zo’n dorre periode, door Zijn genade, deze gemeente weer ziet bloeien.

De Jeugdgroep gaat er s’middags heen, zij zijn het getuigenis, dit is de vrucht van de kleine volle evangelie gemeente Natividad.

Ze gaan met een gemotoriseerde driewielers en met de bromfiets van Tess vrouw van de voorganger, er op uit, wij verzorgen dat ze vergoeding voor de benzine meekrijgen.

De vrijheid het enthousiasme de echtheid tot Hem wordt op een bijzondere manier gezegend.

Wat een zegen als God zijn huis vult met zijn kinderen Halleluah!!

Is God overgeweldig goed, om dit alles door ons als vrienden van Tulong tot stand te brengen.

Lieve vrienden wij willen onze dank en blijdschap tegen jullie uitspreken of het nu kaartjes zijn ter bemoediging of een financiele bijdrage aan Zijn koninkrijk, wij zijn trots en blij met zulke broer en zussen.

In Hem verbonden

Wander en Emy

Gebedspunten

Bidt voor Emy herstel

Bidt dat we God stem zullen verstaan wanneer af te reizen.

Bidt voor het voorgangersgezin Ravadilla